​Werkplekken positioneren als op een tribune

Mocht je ons volgen wij hebben al meerdere keren op social media de beelden van de fotograaf toegezegd voor dit project van Solareis BV. Nu ze er zijn maken we er per meubel een plaatje en praatje van. Vandaag de vloeren die zo gemaakt zijn dat ze allemaal optimaal uitzicht bieden op het typische Betuwse uitzicht; de kersenbongerd.

Stel je voor: je bedrijf gaat verhuizen, wat doe je dan? Bel je eerst een interieurarchitect? Dat is uiteraard wel een goede stap, zo kun je samen je wensen inventariseren en in ons geval ook je duurzame ambities bepalen. Dat is voor deze opdracht ook zo gegaan en hier lagen de ambities hoog! Naast een gebruikelijke ronde met de morfologische kaart om vooral te ontwerpen wat er gewenst viel het meteen op dat de ligging van het pand heel uniek is, vrij uitzicht op de boomgaard. Dit wilden we als uitgangspunt meenemen om interactie met buiten voor alle medewerkers optimaal te maken. Maar hoe doe je dat als je gebouw een vlakke kantoortuin beslaat. De oplossing is eenvoudig; door met houten balken te gaan stapelen tot de gewenste hoogte zodat er vertrapte vlonders komen die over elkaar heen uitzicht bieden. Zie het resultaat>>

Om het resultaat nog wat extra uitstraling te geven zijn onder de vloeren gekleurde lichtlijnen aangebracht die in de avond, voor de passant een mooi schouwspel biedt. 

Door voor al je noodzakelijke bouwkundige materialen voor vloeren, wanden en vast meubilair  één materiaal te kiezen zijn de voordelen legio: lees het BERICHT de nuchtere aanpak...

circulaire bar solareis

Foto’s Foto Mireat, project Solareis Benelux BV

 

circulaire bar solareis
circulaire bar solareis

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

 

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

 

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Je kunt ons hier volgen:

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.

Contactformulier

Bent u particulier of bedrijf