Werkplaats? Speelhal? Kenniscentrum!

Deze grote bedrijfshal van Smit Transformatoren in Nijmegen stond al een tijd leeg voordat wij de opdracht kregen om er een frisse wind doorheen te laten waaien. De kantoren waren verouderd, waarin Eco+Bouw haar intrede zou doen, toe aan een volledige renovatie. Een mooie klus om hiervoor de plannen te mogen maken en zo op een duurzame manier een oud gebouw nieuw leven in te blazen.

Extra uitdaging vormt het tijdelijke karakter van het gebruik van de hal. Na een korte vragenronde was het duidelijk, ieder  had z’n eigen wensen en eisen aan de nieuwe werkplek. Maar de boventoon was vooral een groene en speelse ruimte te ontwerpen.

De kantoren kregen een open karakter en werden verbonden, de verschillende verdiepingen lopen in elkaar over en de tweedeling tussen kantoor en bedrijfshal wordt duidelijk gemaakt met een duurzame wandafwerking. Het kantoor gedeelte valt op en is hierdoor een eye-catcher, De bedrijfshal is vanuit kantoor dan weer duidelijk zichtbaar vanuit alle kantoren. 

In de bedrijfshal zijn er tal van spel mogelijkheden voor het personeel maar ook wordt hier met groepen(extern) gewerkt aan de innovaties en kennisoverdracht in het circulair bouwen: www. kccb.nl Trots om hier onderdeel van uit te mogen maken! 

Onze missie is om mensen te inspireren om in hun woon- en werkomgeving duurzaamheid en bewust leven te omarmen en hier volop van te genieten. Niet voor even maar door jarenlang bij te dragen aan het levensgeluk van de gebruikers waarbij de wereld minimaal belast wordt met toxische stoffen, afval en onnodig vervuilende productie.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je het me weten?

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

 

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

 

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Je kunt ons hier volgen:

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.

Contactformulier

Bent u particulier of bedrijf