Het interieur van een organisatie draagt in grote mate bij aan de beeldvorming van het bedrijf en het welzijn en de gezondheid van medewerkers. Met een aantrekkelijk en gezond interieur stijgt de productiviteit en aantrekkingskracht van je bedrijf en daalt het ziekteverzuim.

Wat ons betreft voldoende reden om je zakelijke interieur eens onder de loep te nemen. We vertellen je graag meer over jouw return on investment (ROI).

Wat je wil veranderen en hoe groot die veranderingen zijn, dat bepaal jij. Soms heeft het verplaatsen van de meubels, het weghalen van een muurtje of het plaatsen van een groene wand al een groots effect. Misschien betrek jij wel een nieuw pand. In dat geval kunnen we een ontwerp maken en advies geven over duurzame materialen, maximaal welzijn van de mensen en de juiste aansluiting op je merkwaarden. We hebben oplossingen voor iedere vraag en ieder budget.

 

Een optimale werkplek

Vanuit onze diepe overtuiging dat we beter voor onze wereld moeten zorgen, hebben we een schat aan kennis verzameld over duurzame materialen, meubels en processen. Deze delen we graag met je zodat jij een optimale werkplek kunt creëren.

 

 

Dit zijn onze pijlers voor een optimale werkplek:

Duurzaam

We maken onze ontwerpen zo duurzaam mogelijk. We dragen met z’n allen de verantwoordelijkheid om de wereld leefbaar te houden. Daarom beginnen onze plannen altijd met het inventariseren van de aanwezige materialen. De materialen die we toevoegen, zijn zo veel mogelijk herbruikbaar en/of ecologisch. Denk ook aan leasen en terugkoopgaranties vanuit leveranciers.

Persoonlijk

Mensen brengen een aanzienlijk deel van de dag door op hun werk. Daarom vinden wij het essentieel dat mensen een persoonlijke touch kunnen geven aan hun werkplek. Bijvoorbeeld met groen, privacy, uitzicht of specifiek meubilair.

Gezond

Onze plannen leveren een bijdrage aan de gezondheid van de medewerkers. Bijvoorbeeld door beweging tijdens het werk te stimuleren, te zorgen voor een betere akoestiek en luchtkwaliteit en advies ten aanzien van voeding.

Verlichting

We kijken naar natuurlijk licht en maken een verlichtingsplan. Met de juiste verlichting zorgen wij niet alleen voor de juiste sfeer, maar ook voor optimale omstandigheden om te kunnen presteren.

Groen

Door de juiste toevoeging van planten wordt de omgeving plezieriger en verbeteren zowel de luchtkwaliteit als de akoestiek. Wij nemen daarom altijd groen op in onze plannen.

Identiteit

Ieder bedrijf heeft een persoonlijkheid. Het interieur kan de positieve kenmerken versterken. Denk aan innovatie, ambacht of autoriteit.

Ons aanbod

 

Duurzame, goed doordachte werkplekken hebben veel voordelen. Het ziekteverzuim wordt lager (tot wel 30%), mensen worden productiever en zij voelen zich gezonder en gelukkiger op hun werk. Dit heeft een gunstig effect op de creativiteit en betrokkenheid.

 

Onze pakketten

 

Onderstaand vind je voorbeelden van pakketten. Veel projecten vragen om maatwerk. Stuur ons een mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Voordat we met jouw plan aan de slag gaan, willen we veel van je weten. Op basis van deze input maken we een voorlopig ontwerp. Daarna zetten we samen de puntjes op de i om te komen tot een definitief ontwerp. Desgewenst voeren we het plan ook voor je uit.

Daarnaast geven we je graag informatie en tips ten aanzien van duurzame materialen zoals wandafwerking, vloeren, verf en meubels. Zeker met een bedrijfsinterieur kun je hiermee een groot verschil maken in je ecologische footprint.

 

Small

Medium

Large

Schriftelijke intake

R
R
R

Gesprek op locatie

R
R
R

Schets

R
R
R

Perspectief tekeningen

R
R

Moodboard voor sfeer en kleur

R
R

Kleuren- en materialenplan

R

Verlichtingsvoorstel

R

Sessie met betrokken voor inventarisatie en keuzes

R

Prijs

€750

€1.250

€2.500

Deze bedragen zijn exclusief 21% btw en kilometervergoeding.

Voor de uitvoering van onze plannen is vaak een CAD-tekening nodig. Deze kunnen wij voor je maken. De kosten hiervoor zijn altijd op aanvraag. 

Deze bedragen zijn exclusief 21% btw en kilometervergoeding.

 

Voor de uitvoering van onze plannen is vaak een CAD-tekening nodig. Deze kunnen wij voor je maken. De kosten hiervoor zijn altijd op aanvraag. 

Small

Middels een intake vormen wij ons een beeld van jouw vraag. We helpen je op weg met een schets en geven aan wat wel en niet mogelijk is. Jij bepaalt waar we het over hebben. Van een nieuwe werkplek tot de structuur van een complete lobby. De ideeën die dan ontstaan, worden ter plekke uitgewerkt in een schets of stappenplan. Zo heb je een goede basis in handen om zelf mee verder te gaan.

Medium

​Middels een intake vormen wij ons een beeld van jouw vraag. Wij vertalen je wensen in een doordacht plan voor jouw interieur. Dit plan bestaat uit een plattegrond (digitaal) met een aantal 3D-schetsen, sfeer- en referentieplaatjes. Ook kunnen we een kostenindicatie voor het realiseren van deze plannen overleggen.

Large

Middels een intake vormen wij ons een beeld van jouw vraag. Wij vertalen je wensen in een concept plan dat we bespreken met een aantal afgevaardigden uit de organisatie. Met behulp van een beknopte morfologische kaart onderzoeken we mogelijke oplossingen en maken we keuzes om te komen tot een totaalplan.

Dit plan bestaat uit een plattegrond (digitaal) met een aantal 3D-schetsen, sfeer- en referentieplaatjes. Ook kunnen we indien gewenst een kostenindicatie voor het realiseren van deze plannen maken. Bij een large plan ontvang je daarnaast een beknopte werkomschrijving en een lijst met voorgestelde producten zoals vloeren, wand- en raambekleding, meubilair, e.d. Ten slotte krijg je ook een verlichtingsplan met de lichtpunten en voorstellen voor armaturen. Zo krijg je een totaalbeeld van hoe jullie interieur eruit kan zien.

Maatwerk

Wil je meer of anders dan hierboven omschreven? Dan past maatwerk het beste bij jouw vraag.

 

Bij maatwerkprojecten gaan we bij voorkeur uit van co-creatie met jou en je team. We hebben een eigen methode ontwikkeld om de wensen, gewoontes en kenmerken van jullie interieur systematisch en secuur in kaart te brengen om zo samen tot het optimale plan te komen.

 

Dat gaat ongeveer zo:

 

  1. We hebben een intake.

  2. Wij maken een ontwerp. 

  3. Hier begint de echte co-creatie: we verkennen het plan met medewerkers, directie en overige stakeholders en maken samen keuzes. Dit doen we aan de hand van een ‘morfologische kaart’. Onderwerpen hierbij zijn bijvoorbeeld werkvormen, bewegingen in het gebouw en ideeën ten aanzien van planten, kleurgebruik, etc.

  4. Je ontvangt een uitgewerkt plan gebaseerd op de uitkomsten van stap 3. Dit is het moment om de puntjes op de i te zetten.  

  5. Na akkoord wordt jullie nieuwe werkomgeving gerealiseerd (in eigen beheer of door ons).

  6. Evaluatie: als het plan uitgevoerd is, kijken we of de beoogde resultaten gehaald worden.

 

Stuur ons een mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Vraag een gesprek aan!

van Keulen Ontwerp

Hoefslag 10

6681 TL Bemmel (GLD)

Nederland

 

B.A Registered Interieurarchitect