We zijn van start!

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver… het unieke kantoorpand waar we al eerder over bericht hebben wordt dan eindelijk verbouwd.

Ons uitgangspunt? Duurzame en circulaire keuzes samen met een feel-good ontwerp moeten zorgen voor een Double Duty kantoor!

Logistiek is het best wel een puzzel. Tussen de verbouwing door is het kantoor gewoon in bedrijf. Wat dit betekent? Vooral goed plannen en ruimtes in fases verbouwen. In de eerste fase wordt de eerste verdieping en een deel van de begane grond al aangepakt.

We maken gebruik van interne opslag zodat de meubels snel weer op de plaats staan zodra een ruimte voorzien is van vers schilderwerk, nieuwe vloer en het plafond aangepakt is. 

In de hal is er voor gekozen om het gehele plafond te vervangen voor een mooi groen alternatief. Binnen een dag is het oude er uit gehaald en het nieuwe plafond geheel teruggeplaatst.

De oude plafondplaten gaan we nog hergebruiken, maar daarover later meer!

Tevens is de eerste dag het oude tapijt er uit gehaald, dit zal niet meer bruikbaar zijn, dus dit wordt hoog-calorisch verbrand. De nieuwe tapijttegels van Tarkett staan klaar om er in gelegd te worden zodra de schilders klaar zijn met het verven van de ruimtes.

By the way; hoe vinden jullie de muren worden? De kleur Vert de Blue van Amazona is toch perfect!?

In een later stadium zullen we de volgende stappen laten zien.

Eco + Feel-good = Double Duty

#interieur #duurzaam #interiorarchitect #biophyllicdesign #desso #tarkett #amazona #renovatie #sustainable #wood #binnenhuisarchitect #cirkelstad #bottomup #biophylic #biomimicry #vankeulenontwerp #gras #biobased #ecologie #bottomup #herbestemmen #myorganoid

 

 

circulaire bar solareis

Binnen no-time was het oude plafond er uit en kon het nieuwe frame er in.

Einde van de dag: een nieuw mooi groen plafond waardoor de lichtkoepel er nog meer uitspringt.

Zo’n 120 dozen tapijt staan klaar om gelegd te worden.

De eerste kamer heeftt een muur met Vert de Bleu van Amazona. Een mooie grijs/groene kleur al zeggen we het zelf!

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.