Tapijt

Als het op vloeren aan komt, dan hebben we tegenwoordig ontzettend veel keus in afwerking en materiaal.

Voor particulieren gaat de keuze snel naar een mooie warme houten vloer of een strakke giet/beton vloer. Slaapkamers worden wat warmer met een mooi tapijt, lekker zacht aan de voeten ook!

Maar bij een school, bibliotheek of kantoor maken we toch snel andere keuzes. Niet gek, want vaak worden deze ruimtes en vooral de vloeren ook veel intensiever gebruikt.

Bij veel projecten die wij doen kiezen wij voor circulaire/cradle2cradle tapijttegels. Onze duurzame keuze komt hierbij dan vaak uit bij Tarkett & Desso. Bij alles wat Desso produceert staat circulariteit voorop, zijn oude tegels uit elkaar te halen? Kunnen we het garen hergebruiken? Is de backing op nieuw te gebruiken of op een goede manier te recyclen?

Gelukkig staan wij er het zelfde in als Desso, kiezen voor een circulaire oplossing die ook nog eens mooi is. Bij Desso is er vervolgens ook nog veel keuze is type tapijt en kleur. Dus voor ieder project hebben we ruime keuze en mogelijkheden om ons aan de klant aan te passen om te zorgen voor een feel-good interieur.

Een mooi ontwerp, samen met een mooi circulair materiaal? Een double-duty tapijt!

#interieur #exterieur #materiaal #doubleduty #tapijt #duurzaam #desso #CLT #interiorarchitect #biophyllicdesign #sustainable #binnenhuisarchitect #cirkelstad #bottomup #biophylic #biomimicry #vankeulenontwerp

circulaire bar solareis

Verschillende types en kleuren maken een interessante en speelse combinatie mogelijk en onderbreken het grote vlak. 

Met verschillende kleuren binnen de zelfde serie kun je makkelijk routing geven aan je ruimte. 

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.