SUMMERTIME

Wij gaan er even tussen uit, van zaterdag 15 juli tot en met 6 augustus zijn we gesloten en daarna….

Kijken we vol verwachting naar het aankomende half jaar. Om gemakkelijker invulling te kunnen geven aan circulariteit en daarin ook echt de goede producten te hebben, zijn we inmiddels aangesloten bij de The Substitute. Een mooi netwerk van gelijkgestemden met eveneens een grote drive om het beter en groener te doen, zin in!

Daarnaast is het nu allemaal rond en ga ik zelf met het circulariteit programma voor de Jan des Bouvrie Academy aan de slag die vanaf volgende schooljaar Interior Design & Styling gaat heten. De stip is op de horizon geplaatst om hier de eerste duurzame academy van het land op te richten, hoe mooi is dat!

En vergeet niet de mooie lopende en in de pijplijn zittende projecten, kortom het belooft een enerverende tweede helft van 2023 te worden, maar nu eerst de zomervakantie… Ons reces gaat niet plaatsvinden in de mooie tropische terraswoning als hiernaast ontworpen maar komt zeker goed, en dat gaat voor jou hopelijk ook op,

ENJOY!

Woning curacao
‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’ Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.