Straks weer naar kantoor, rethink now!

We zien het om ons heen; kantoren zullen niet verdwijnen maar dat de kantoren gaan veranderen staat vast. De ene partij heeft de afgelopen tijd gewoon doorgewerkt op kantoor waar anderen straks meer dan een jaar thuis hebben gewerkt.

Er zal straks meer aandacht zijn voor gezondheid van de medewerkers. Het kantoor zal een andere functie gaan krijgen. Het wordt steeds meer een plek om te ontmoeten en samen te werken. Is dit nieuw zul je denken, immers dit was al een trend vóór de crisis. De snelheid waarin dit nu gaat plaatsvinden gaat zich nu in een rap tempo ontwikkelen. Maar let op; het kantoor alleen als ontmoetingsplaats zal niet voldoende zijn. Niet ieder heeft het thuiswerken als positief ervaren. Het kantoor zal een plek worden waar je elkaar ontmoet, inspireert, maar waar je ook geconcentreerd kunt werken op jouw manier. Het wordt een plek waar je wil zijn!

Hoe dan?

Hoe maak je het voor jouw team de moeite waard om straks weer naar kantoor te komen? Elke organisatie is immers uniek en heeft andere behoeften ten aanzien van de werkomgeving. Goed eten en veel planten helpt zeker. Maar wat ons betreft gaan we een stap verder. Om mensen echt goed te faciliteren en te laten excelleren, ontwikkel je jouw kantoor samen met de gebruikers. Wacht niet te lang met het heroverwegen van je kantoor want door een in alle opzichten aantrekkelijke werkplek aan te bieden geef je personeel weer een perpektief en bovendien trek je ook makkelijker nieuw talent aan.

Met onze doordachte methode voor co-creatie ben jij er klaar voor als we straks weer naar kantoor mogen en je business met nieuwe elan in te zetten. 

Lege vergadertafels zijn straks weer gevuld.

Foto: Mireat. Absolute Advocaten Huissen, ontwerp en uitvoer van Keulen Ontwerp

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.

Contact