Signing

Na een aantal maanden plannen, verbouwen en stylen is het dan eindelijk zo ver. Lingewaerd Notarissen is vernieuwd en gaat sinds 1 februari door als Luum Notarissen.

Zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van het pand was het zaak om binnen een kort tijdsbestek de logo’s en namen te vervangen. Samen met Rebo Reclame en met Luum is er uitvoerig gekeken naar de plaatsing van de nieuwe logo’s. Deze moeten uiteraard goed te zien zijn.

Zoals in de vorige post te zien is, hebben we bij het ontwerp van de vernieuwde balie rekening gehouden met de nieuwe naam, zodat deze mooi verlicht te zien is als de klanten het pand binnen treden. Tevens zijn alle ramen in het pand voorzien van het logo, zowel voor de uniformiteit alsook voor privacy redenen.

De komende weken worden de laatste puntjes op de I gezet en zal snel het eind resultaat te zien zijn, daarover binnenkort meer!

#recycle #hergebruik #duurzaam #interiorarchitect #binnenhuisarchitect #duurzaam #sustainable #hout #wood #hsb #insert #binnenhuisarchitect #cirkelstad #vankeulenontwerp #reuse #bottomup #biophylic #socialcapital #lohas

 

 

 

circulaire bar solareis

Vanaf de Julianastraat is nu goed het nieuwe logo te zien.

Ook vanaf de stadswal in Huissen ziet iedereen dat Lingewaerd voortaan Luum Notarissen heet.

Ook bij entree is nieuwe signing en de nieuwe naam te zien. 

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.