Voor een compleet verslaglegging bovenstaande link ^

 

 

Renovatie en transformatie

Gisteren was de aftrap van drie dagen  Renovatie en transformatie. Met Bram naar het zuiden getogen en met name het interview met OMRT, Respace en The New Makers vonden we erg de moeite; parametrisch ontwerp om transformatie qua opbrengst, kosten en beeld snel inzichtelijk te maken zonder direct de investeerder op voorhand zwaar te hoeven te laten investeren. Hiermee komt een breder scala aan vastgoed in beeld voor transformatie en dat is goed, beter renoveren dan nieuw bouwen.

Maar er was wel meer te zien, zie hiernaast wat hoogte punten. 

#recycle #hergebruik #kantoor #office #doubleduty #eco #feelgood #duurzaam #interiorarchitect #binnenhuisarchitect #circulair #karton #duurzaam #sustainable #hout #wood  #cirkelstad #vankeulenontwerp #reuse #bottomup #biophylic #socialcapital #lohas

Mocht je naar aanleiding hiervan meer willen weten over hoe e.e.a toe te passen, neem vooral contact op, ik vertel je er graag meer over!

 

 

 

 

 

 

Bijna 40.000.000 m2 leegstand, lijkt een inkoppertje om daar wat vermindering in aan te brengen, maar door wet en regelgeving valt dat nog niet mee…

…houtwereld had voor haar stand CLT hergebruikt….

….ook hier is het hergebruik met hoofdletters, niet gekapt is snel gewonnen!

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’ Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.