HappiEoffice

HappiEoffice

HappiEoffice

HappiEoffice: we moeten anders gaan leven. Door daarmee op de werkvloer te beginnen dragen we bij aan het grotere geheel. Wij maken maken duurzame plannen voor een mooiere leefomgeving met als optimaal resultaat meer plezier en geluk! …Want als je niet voor mensen bouwt, voor wie dan wel? Besef dat je leefomgeving niet ophoudt bij de voordeur. 

De mens kan niet zonder de natuur. Zij geeft ons licht, zuurstof en eten wat direct verband heeft met onze energie, gemoedstoestand en functioneren. Door als mens te beschikken over een gezonde dosis energie/ goede gezondheid en positieve emoties werpt dit ook zijn vruchten af op de werkvloer!

Het hart van het bedrijf ligt bij zijn medewerkers. Dit zijn degene die zich door hard werken voor het bedrijf inzetten en veel tijd op kantoor zijn. Het is dan ook van belang dat juist deze mensen een gezonde, productieve & creatieve werkplek hebben. Wij kunnen je helpen dat te realiseren. Wat het bedrijf hiervoor terugkrijgt zijn gezondere & productievere werknemers: mensen die meer betrokken zijn bij het bedrijf.

Het HappiEoffice heeft betrekking op de drie hoofdpunten:

Design: Hoe speelt het interieur een rol bij hogere productiviteit? Hoe creëer je een werkplek/kantoor waardoor je gezonder voelt of wordt? Hoe kan het HappiEoffice zich wortelen in zowel het fysieke kantoor als in (het gedrag) haar gebruikers  op een duurzame en ecologische manier? Dit zijn vraagstukken waar wij als ontwerpers op inspelen.

Betrokkenheid: Denk hierbij aan betrokkenheid op de werkvloer, maatschappij en community.

Gezondheid: Gezondheid staat altijd voorop en is één van de kernelementen van het HappiEoffice.

Hoe gaan we dit bereiken?

Middels onderzoek, analyse en specialisatie op het gebied van design worden  de twee overige punten, gezondheid en betrokkenheid,  naadloos in het concept doorgevoerd.

-Investeren in mensen…..duurzame huisvesting inzetten als ondersteunend bedrijfsmiddel

-Investeer in herbruikbare oplossingen

Meer nfo te lzen op: www.happieoffice