WSKO bestuurscollege

WSKO bestuurscollege

WSKO bestuurscollege

Pantry met vergaderoptie;HNW Het nieuwe werken invoeren brengt naast akoestische uitdagingen ook allerlei andere wensen naar boven. Na uitvoerige overleg rondes is het programma van eisen tot stand gekomen om tot een realisatie te komen waarin allen zich happy voelen in het WSKO bestuurscollege.

Modulaire WP’s op het binnenplein Teamondersteunend bouwen levert meer op dan alleen een mooi beeld; mensen optimaal tot uiting laten komen is het vooropgestelde doel. Configuratie van de WP’s is eindeloos te combineren. Openheid en lange zichtlijnen Overleggen achter gesloten deuren kan wenselijk zijn op de werkvloer maar in een transparante organisatie gebeurd dit wel achter glas.

Directie & het nieuwe werken Het management wilde samen in een ruimte plaatsnemen: direct verbonden met de pantry, de ontvangst vanuit de belendende school. De sta-WP geldt tevens als overloop vanuit de pantry. Zo is er optimale interactie met de collega’s op andere afdelingen.

Projectfotos

NedMobiel B.V.

NedMobiel B.V.

NedMobiel B.V.

Een kerk waarin een complete glazen toren geplaatst is. Rondom glas op iedere verdieping, met een open kantoor verdieping onder het schip. Voor de trek die op de bovenverdieping ontstond hebben we geprobeerd om met een transparant spanplafond, wat de contouren van de gewelven kon volgen, een mooie en doeltreffende oplossing te vinden. Het doek is er nooit gekomen maar de rest wel. We hebben overal in het project van NedMobiel B.V. gepoogd om zoveel mogelijk de connectie met de kerk en haar ruimtelijkheid te behouden. De glas zijde hebben we allen in tact gelaten. Hierdoor zijn de pantry’s vrij op de verdiepingen geplaatst waardoor de rug van de meubels net zo mooi als de voorkant moet zijn.
 
Multifunctionele ruimte
 
Om de connectie met de kerk te behouden. Hebben we een zijde van de ruimte geheel van glas ontworpen. Zo komt de kerk als het ware in de ruimte.
 
Het nieuwe werken, flex werken etc.
 
Deze werkplek biedt opberggelegenheid aan in de poten van de tafel, zonder extra ruimte te verliezen. En door verplaatsbare wandelementen te plaatsen blijft het een grote open ruimte, maar heb je toch je eigen werkplek.
 
Detail maatmeubel In dit meubel hebben wij de plant in het meubel geïntegreerd. Om zo het groen deel uit te laten maken van het meubels. Verder is er gekozen om op een aantal plaatsen, waaronder de vergadertafel, authentieke elementen terug te laten komen omdat de werknemers het anders een te kille bedoeling vonden.