SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

Lange zichtlijnen & luxe afwerking zijn toegepast op het SAP personeelsrestaurant. Een ruimte waarbij samen met de eigenaar gekeken is om op een zo doeltreffende mogelijke manier in het korte tijdsbestek van een lunchpauze, het personeel op prettige wijze toch van afleiding e rust te laten genieten. Door het plaatsen van kunst, veel details is een verzorgde warme plek toegevoegd aan het kantoor, waar je door middel van een slimme routing amper merkt dat je vliegensvlug op je plekje landt zonder alle stress die dat normaliter in een drukke kantine te weeg  brengt. Weer een manier om geluk op de werkvloer te krijgen…
SAP Nederland

SAP Nederland

SAP Nederland

Atrium en ontspanning Licht en ruimte geeft de gebruiker de mogelijkheid om te ontspannen en te ontmoeten: samen meer-waarde creëren. Openbare ruimte Samen met de gebruiker van SAP Nederland zijn er huiskamers bedacht waar naast ontspanning ook gelegenheid tot werken wordt geboden. Semi bouwkundige blokken waarop gezeten, maar ook meubilair en accessoires geplaatst kunnen worden. Ontvangstruimte Het ontvangst gedeelte voor de cursisten dient een thuisgevoel bij de bezoeker op te roepen. Het nieuwe werken Om ook in drukke verkeersruimten de mogelijkheid tot overleg te bieden zijn er op diverse plaatsen akoestische werkplekken geplaatst.