Mastermate VBT groep

Mastermate VBT groep

Boven de bouwmarkt in dit industriële pand bevond zich al een kantoor en een magazijn. Het kantoor werd te klein, omdat er van een andere locatie het kantoor bijgevoegd werd. Omdat het magazijn juist naar een andere locatie verhuisde kwamen hier meters vrij. Een magazijn is geen kantoor dus daar moest wel het nodige aan gebeuren, want hoe krijg je toch een lekker kantoor op een somber industrie terrein, zonder daglicht inval.

Licht & ruimte voor ontmoeting

Door het dak open te maken en een patio toe te voegen hebben we de focus naar een inpandig buiten weten te verleggen. Ook de balie diende geen balie te zijn maar meer een meldpunt. De grootste uitdaging was het personeel, om met hen een voor ieder passende werkplek te vinden was uitdagend omdat er overduidelijk twee stromen waren: de vernieuwers en de meer behouden mensen. Door met hen middels de morfologische kaart te inventariseren hoe de werkprocessen zijn gecombineerd met de producten en diensten van het bedrijf Mastermate is er een verrassend modern kantoor ontstaan op een verrassende locatie, waarin ieders wens is meegenomen.

Flexibele indeling en zonering

Het nieuwe werken invoeren in een bedrijf wat de bouw industrie levert maakte direct duidelijk dat we hier voor een stoer industrieel ogende inrichting gingen kiezen. Voor de ontmoetingsruimte hebben we gekozen voor een open plek. Waar veel licht naar binnen komt en groen aanwezig is. Industrieel kantoor met veel licht. Door het gat in het dak van de patio komt er veel licht binnen dat zorgt voor lichte omliggende ruimtes, die hiervan optimaal profiteren. In de zomer is de patio zelfs de tweede verkeersroute in het gebouw. 

Entree en ontvangstgebied De garderobe is verwerkt in de grote open cirkels. Daarachter is een comfortabele wachtruimte ontworpen met rechts een pantry voor het belangrijkste ingrediënt op de werkvloer: Koffie!

Leiderschapshuis

Leiderschapshuis

Leiderschapshuis

Projectfotos

Spreekkamer Een huis waar diverse soorten Leiderschap tot uiting komen, gecoached worden en een plek hebben om elkaar te ontmoeten. Werk en overleg Werken en vergaderen in de vrije natuur: het leiderschapshuis dient naast diverse werkopstellingen ook vergader en ontspanningsmogelijkheid te faciliteren. Groepsruimte Verschillende vormen van Leiderschap hebben ook verschillende gespreksvormen nodig. Door verrijdbare zit plekken is de ruimte in een mum van tijd geschikt voor een één op één coaching. Multifunctioneel Ruimten voor diverse gebruiken inrichten met een grote hoeveelheid aan opstellingsmogelijkheden: ( ism de interieurbouwer) ontwikkelde verrijdbare kasten, stapelbare stoelen en stapels kussens zorgen hiervoor.