Plafondkast

Plafondkast

Plafondkast

In een woning, kantoor of winkel wil je zoveel mogelijk bergruimte maar eigenlijk mag dit niet in de weg staan. Om dit de bewerkstelligen hebben we iets bedacht om de muren vrij te houden van kasten. Namelijk door de kast tegen het plafond te plaatsen. Hiervoor zijn verschillende basis elementen ontworpen die je zelf kunt samenstellen om een passende plafondkast voor jouw interieur te maken.

De plafondkast heeft naast een opbergfunctie ook de mogelijkheid om een ruimte in zones te verdelen. Door alleen de kast te plaatsen krijgt een ruimte al een duidelijk accent. Door panelen aan de kast te plaatsen kunnen er zelfs nieuw ruimten gecreëerd worden. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn van de panelen kijk op onze uitbreidingsmogelijkheden voor de plafondkast. Ook diverse technische installatie zaken kunnen worden weggewerkt zoals elektra, aan-en afvoerbuizen van o.a. afzuigkap/gashaard. Hierbij zijn er verschillende manieren om verlichting in de plafondkast te verwerken. Keuze te over, we helpen je graag bij het samenstellen.

Kijk hiervoor op de site of blader eens door het portfolio.

De kast wordt uit ECO-board gemaakt en inmiddels ook verkrijgbaar als postpakket in een Re-Board variant, eveneens een ECO-vriendelijk product gemaakt van gerecycled karton.