Woning Zevenaar

Woning Zevenaar

Woning Zevenaar

Bij dit project hebben we aan een bestaande jaren 50 woning een ruime aanbouw ontworpen. De staat van het huis was niet al te best, dus een grondige renovatie was nodig. Tevens was de ruimte voor dit samengestelde gezin te klein en was een duurzame aanbouw noodzakelijk. In het ontwerp is rekening gehouden met de nieuwste technieken en materialen om de aanbouw zo duurzaam mogelijk te maken. Met 2 grote daklichten brengen we voldoende daglicht in de woning. De oude keuken/eetkamer en woonkamer worden samen een grote woonkamer. In de aanbouw is er plaats voor een grote leefkeuken en eetkamer. Tevens is hier de masterbedroom met inbouwkasten en een ruime badkamer te vinden. 

SAP Nederland

SAP Nederland

SAP Nederland

Atrium en ontspanning Licht en ruimte geeft de gebruiker de mogelijkheid om te ontspannen en te ontmoeten: samen meer-waarde creëren. Openbare ruimte Samen met de gebruiker van SAP Nederland zijn er huiskamers bedacht waar naast ontspanning ook gelegenheid tot werken wordt geboden. Semi bouwkundige blokken waarop gezeten, maar ook meubilair en accessoires geplaatst kunnen worden. Ontvangstruimte Het ontvangst gedeelte voor de cursisten dient een thuisgevoel bij de bezoeker op te roepen. Het nieuwe werken Om ook in drukke verkeersruimten de mogelijkheid tot overleg te bieden zijn er op diverse plaatsen akoestische werkplekken geplaatst.
Leiderschapshuis

Leiderschapshuis

Leiderschapshuis

Projectfotos

Spreekkamer Een huis waar diverse soorten Leiderschap tot uiting komen, gecoached worden en een plek hebben om elkaar te ontmoeten. Werk en overleg Werken en vergaderen in de vrije natuur: het leiderschapshuis dient naast diverse werkopstellingen ook vergader en ontspanningsmogelijkheid te faciliteren. Groepsruimte Verschillende vormen van Leiderschap hebben ook verschillende gespreksvormen nodig. Door verrijdbare zit plekken is de ruimte in een mum van tijd geschikt voor een één op één coaching. Multifunctioneel Ruimten voor diverse gebruiken inrichten met een grote hoeveelheid aan opstellingsmogelijkheden: ( ism de interieurbouwer) ontwikkelde verrijdbare kasten, stapelbare stoelen en stapels kussens zorgen hiervoor.