Woning Zevenaar

Woning Zevenaar

Woning Zevenaar

Bij dit project hebben we aan een bestaande jaren 50 woning een ruime aanbouw ontworpen. De staat van het huis was niet al te best, dus een grondige renovatie was nodig. Tevens was de ruimte voor dit samengestelde gezin te klein en was een duurzame aanbouw noodzakelijk. In het ontwerp is rekening gehouden met de nieuwste technieken en materialen om de aanbouw zo duurzaam mogelijk te maken. Met 2 grote daklichten brengen we voldoende daglicht in de woning. De oude keuken/eetkamer en woonkamer worden samen een grote woonkamer. In de aanbouw is er plaats voor een grote leefkeuken en eetkamer. Tevens is hier de masterbedroom met inbouwkasten en een ruime badkamer te vinden. 

Triangle Curacao

Triangle Curacao

Triangle Curacao

De buitenruimte Het klassieke pand is met authentieke materialen gerenoveerd en alle nieuwe bouwdetails en toevoegingen zijn in moderne strakke, goed leesbare vormtaal toegevoegd. Doordat we i.o.v. Studio Acht de plannen hebben gemaakt en zij de bouwbegeleiding deden, is in samenspraak met de gebruikers een schitterend pand ontstaan waar het authentieke Caribische karakter samengaat met duurzaam moderne vormgeving.

Het secretariaat De trap op de begane grond komt uit op een loopbrug die de achterliggende ontspanningsruimten verbind met de voorliggende kantoren. Het directiekantoor Door de kantoren van de partners op transparante wijze in te richten, blijft de ruimte één geheel. Zo kan secretariaat ongestoord doorwerken als de directie van Triangle in Curacao overlegd. De entree en ontvangst De entree biedt direct een heldere oriëntatie door de lange zichtlijn naar de terrassen waarachter het nieuwbouw gedeelte zich bevindt.