Kantoor aan huis Oirschot

Kantoor aan huis Oirschot

Een kantoor aan huis in Oirschot waarin fijn teruggetrokken kan worden. De ruimte is in twee delen gesplitst d.m.v. een verhoging. Op de verhoging het werkgedeelte met veel opbergmogelijkheden. Op het lage gedeelte een plek waar tv gekeken of uitgerust kan worden.

Door het grote dakraam komt er veel licht naar binnen, wat de smalle ruimte wat meer openheid geeft. De grote kasten wanden en schappen geven veel opbergmogelijkheden voor de vele boeken en spullen.

Verder is de vloer donker afgewerkt en de wanden en het plafond wit. Zo wordt de nadruk gelegd op de hoogte van het kantoor en geeft het gevoelsmatig meer ruimte.

Triangle Curacao

Triangle Curacao

Triangle Curacao

De buitenruimte Het klassieke pand is met authentieke materialen gerenoveerd en alle nieuwe bouwdetails en toevoegingen zijn in moderne strakke, goed leesbare vormtaal toegevoegd. Doordat we i.o.v. Studio Acht de plannen hebben gemaakt en zij de bouwbegeleiding deden, is in samenspraak met de gebruikers een schitterend pand ontstaan waar het authentieke Caribische karakter samengaat met duurzaam moderne vormgeving.

Het secretariaat De trap op de begane grond komt uit op een loopbrug die de achterliggende ontspanningsruimten verbind met de voorliggende kantoren. Het directiekantoor Door de kantoren van de partners op transparante wijze in te richten, blijft de ruimte één geheel. Zo kan secretariaat ongestoord doorwerken als de directie van Triangle in Curacao overlegd. De entree en ontvangst De entree biedt direct een heldere oriëntatie door de lange zichtlijn naar de terrassen waarachter het nieuwbouw gedeelte zich bevindt.