SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

Lange zichtlijnen & luxe afwerking zijn toegepast op het SAP personeelsrestaurant. Een ruimte waarbij samen met de eigenaar gekeken is om op een zo doeltreffende mogelijke manier in het korte tijdsbestek van een lunchpauze, het personeel op prettige wijze toch van afleiding e rust te laten genieten. Door het plaatsen van kunst, veel details is een verzorgde warme plek toegevoegd aan het kantoor, waar je door middel van een slimme routing amper merkt dat je vliegensvlug op je plekje landt zonder alle stress die dat normaliter in een drukke kantine te weeg  brengt. Weer een manier om geluk op de werkvloer te krijgen…
Bad & Body showroom

Bad & Body showroom

Bad & Body showroom

Projectfotos

De wanden in de Bad & Body showroom zijn opgebouwd uit ECO plex wanden en zijn in het geheel licht en demontabel om op een andere locatie weer opgebouwd te kunnen worden. Showroom noviteiten Zo is de showroom nooit een bouwput en kunnen nieuwe opstellingen in het magazijn voorbereid, in een handomdraai geplaatst worden. Showroom trappenhuis Het trappenhuis hebben we zo licht en open mogelijk gehouden. Als eyecatcher hebben we een grote antieke kroonluchter opgehangen. Showroom entree De entree hebben we verplaatst en zo ruim mogelijk gehouden, zodat de aandacht van de klant niet afgeleid wordt. Door een duidelijke verwijzing naar de showroom is het kantoorgedeelte dmv een transparante toegangsdeur gescheiden. Showroom overleg tafel In de showroom zelf hebben we een lange tafel geplaatst in het verlengde van de ruimte om het contact tussen de gebruiker en de bezoeker te optimaliseren.

Tijdens de begeleiding van de uitvoer van deze plannen hebben we veel beslissingen voor met name het hergebruik van afvalmateriaal in het werk kunnen maken, wat de inzet van een bouwteam extra noodzakelijk maakt.