SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

Lange zichtlijnen & luxe afwerking zijn toegepast op het SAP personeelsrestaurant. Een ruimte waarbij samen met de eigenaar gekeken is om op een zo doeltreffende mogelijke manier in het korte tijdsbestek van een lunchpauze, het personeel op prettige wijze toch van afleiding e rust te laten genieten. Door het plaatsen van kunst, veel details is een verzorgde warme plek toegevoegd aan het kantoor, waar je door middel van een slimme routing amper merkt dat je vliegensvlug op je plekje landt zonder alle stress die dat normaliter in een drukke kantine te weeg  brengt. Weer een manier om geluk op de werkvloer te krijgen…
Kantoor aan huis Oirschot

Kantoor aan huis Oirschot

Een kantoor aan huis in Oirschot waarin fijn teruggetrokken kan worden. De ruimte is in twee delen gesplitst d.m.v. een verhoging. Op de verhoging het werkgedeelte met veel opbergmogelijkheden. Op het lage gedeelte een plek waar tv gekeken of uitgerust kan worden.

Door het grote dakraam komt er veel licht naar binnen, wat de smalle ruimte wat meer openheid geeft. De grote kasten wanden en schappen geven veel opbergmogelijkheden voor de vele boeken en spullen.

Verder is de vloer donker afgewerkt en de wanden en het plafond wit. Zo wordt de nadruk gelegd op de hoogte van het kantoor en geeft het gevoelsmatig meer ruimte.