Woning Bemmel

Woning Bemmel

Woning Bemmel

Deze ruime vrijstaande woning is geheel verbouwd van souterrain tot en met de 1e verdieping. Een grondige verbouwing was nodig om alle leefruimtes met elkaar in verbinding te brengen. Verschillende muren zijn er uit en een grote glazen aanbouw met trap, aan de achterzijde van de woning, zorgen voor de nodige verbinding tussen de keuken en eetkamer in het souterrain en de woonkamer op de begane grond. In het souterrain is plaats voor een ruime leefkeuken met eetkamer en een kleine zit. Middels de nieuw geplaatste trap is de verbinding naar de woonkamer met verschillende zitjes op de begane grond. Tevens is op deze verdieping plek voor het kantoor. De masterbedroom op de eerste verdieping is voorzien van een inloopkast en een ruime badkamer. 

Monumentale boerderij Utrecht

Monumentale boerderij Utrecht

Monumentale woonboerderij Utrecht

Deze bijna 400(!) jaar oude boerderij in Utrecht is helemaal up-to-date gebracht met de woonwensen van nu. Door ruimtes met elkaar te verbinden ontstaat er een prettige woonomgeving. Een grote moderne keuken in het hart van de woning fungeert als verbindend element tussen oud en nieuw. De gespaande vloer biedt een lichte en ambachtelijke vloer met toch een strakke moderne uitstraling. Samen met de originele constructie die door het hele huis bewaard gebleven is vormt dit de basiscombinatie met nieuwe moderne elementen. 

Woning Over-Betuwe

Woning Over-Betuwe

Woning Over-Betuwe

In onze Lingewaardse woning hebben we bij de bouw gekeken naar ruimtelijke oplossingen om werk en privé te kunnen combineren alsook te scheiden. Het kantoor op de begane grond is verbonden met de woonkamer d.m.v. plafondkasten, die door de gehele woning terug komen. Tevens is het kantoor zichtbaar verbonden met de bovenliggende keuken en eetkamer door middel van een vide die met glas is dichtgezet om ongestoord te kunnen werken terwijl het gezin thuis is. We hebben af bouw zoveel mogelijk standaard afgenomen van de project ontwikkelaar en hierop doorgeborduurd. De woning heeft jaren als showroom-woning gewerkt om te tonen hoe je met kleine ingrepen typische nieuwbouw kwalen, eenvoudig kunt wegwerken. Vind je het leuk om te zien of de door ons gekozen oplossingen ook voor jou woning of kantoor kunnen werken…kom eens langs voor een bakkie (wel even vooraf af spreken svp)

Tot snel!

Boerderij Lingewaard

Boerderij Lingewaard

Boerderij Lingewaard

Voor deze boerderij die in het buitengebied in Lingewaard gelegen is hadden we de opdracht om van twee zelfstandige woningen, één huis te maken. De opdrachtgever woonde al in één van beiden huizen en naast een complete verbouw hebben we diverse doorbraken moeten realiseren. Ook hebben we de bestaande woning een grondige update gegeven zodat beiden ruimten een aanvulling op elkaar zijn en niet een herhaling van functies. De omliggende tuinen zijn optimaal naar binnen getrokken door het plaatsen van een nieuwe stalen pui op het zuiden en langere zichtlijnen zowel intern als naar buiten toe te bewerkstelligen. Contrast tussen beiden woningen is extra verkregen door gebruikmaking van twee verschillende vloeren. In het nieuwe gedeelte is gespaand een witte beal mortex vloer aangebracht; duurzaam en een geweldige lichtbrenger. Het eindresultaat is een luxe woning waarin geleefd mag worden.