Absolute Advocaten

Absolute Advocaten

Absolute Advocaten BV

Voordat Absolute advocaten intrek namen in het nieuwe pand was er een kleine verbouwing nodig. Met het oog op circulair en duurzaam is gekeken naar een oplossing op maat met veel groen. In plaats van allemaal een eigen kantoor is bij dit pand gekozen voor een kantoortuin, door al het groen bijna letterlijk. Tevens is gekozen om de routing iets om te gooien en de akoestiek goed aan te pakken in alle ruimtes. 

Scholten Verlichting

Scholten Verlichting

Scholten Verlichting

In dit kantoor dat tevens als showroom dient is er een industrieel en fris ontwerp ontstaan, waarbij de vele en verschillende verlichtingsarmaturen een plaats hebben gekregen. Er is vooral ook gelet op de details en afwerking van verschillende onderdelen. De belijning is doorgetrokken op verschillende manieren om het geheel op elkaar aan te laten sluiten. Door vooral zwart en wit te gebruiken in de ruimte is de ‘woonkamer’ extra opvallend door het contrast dat er ontstaat. 

Bakkerij Huissen

Bakkerij Huissen

Bakkerij Huissen 

In deze voormalige supermarkt en kliniek hebben wij de plannen gemaakt om deze bakkerij te maken. Met een minimaal budget toch een duurzame invulling vinden, we denken dat het gelukt is. We hebben het door middel van toepassing van veel hout een robuuste en eco-vriendelijk  gebruik en uitstraling gegeven. De eigenaar staat zelf vaak achter de toonbank en kan door de langgerekte met alle klanten een praatje maken/ iets over zijn producten vertellen, zelfs de mensen die een kopje koffie zitten te drinken. Het daarvoor bedachte zitje bij de entree geeft hiertoe ook naar de straatzijde een vriendelijke en warme uitstraling.
Kantine/ ontmoetings ruimte Zanten BV

Kantine/ ontmoetings ruimte Zanten BV

Kantine/ ontmoetings ruimte Zanten BV

De kantine van Zanten BV betrof echt een jaren ’70 interieur voorzien van een houten plafond en vouwwand. Het hout hebben we hergebruikt voor de afwerking van de muren boven het oorspronkelijk plafond. De kantine ligt op een parkeerterrein tussen de andere industrie; op de hoeken zijn plantenbakken geplaatst om met het groen het interieur een vriendelijker karakter te geven. De klassieke bar/ uitgifte balie heeft het niet overleefd en is vervangen door een keuken met lange wandopstelling die tevens als buffet dienst kan doen. Lange zichtlijnen & stoere afwerking Een ontmoetingsruimte annex kantine waarbij samen met de eigenaar gekeken is om op een zo doeltreffende mogelijke manier het industriĆ«le karakter van de ruimte in te zetten. Informele zit- en werkplek Doordat de kantine niet alleen een plek is om te lunchen en je koffie te halen hebben we ook een woonkamer ingepast, die op een speelse manier door verrijdbare spanpanelen van de rest van de ruimte is af te scheiden. Er zijn verschillende zit- en sta plekken gecreĆ«erd zodat allerhande gebruik mogelijk is. Kantoor meets kantine Het kantoor wordt verlengd en heeft er een extra vergader en overleg ruimte bij gekregen.
SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

SAP personeelsrestaurant

Lange zichtlijnen & luxe afwerking zijn toegepast op het SAP personeelsrestaurant. Een ruimte waarbij samen met de eigenaar gekeken is om op een zo doeltreffende mogelijke manier in het korte tijdsbestek van een lunchpauze, het personeel op prettige wijze toch van afleiding e rust te laten genieten. Door het plaatsen van kunst, veel details is een verzorgde warme plek toegevoegd aan het kantoor, waar je door middel van een slimme routing amper merkt dat je vliegensvlug op je plekje landt zonder alle stress die dat normaliter in een drukke kantine te weeg  brengt. Weer een manier om geluk op de werkvloer te krijgen…