Woning Tiel

Woning Tiel

Woning Tiel

Deze woning in Tiel was toe aan een opfrisbeurt, waarbij rekening gehouden is met een duurzaam plan door elementen her te gebruiken. Een grote nieuwe keuken vult de woning en brengt een duidelijk lijn richting naar de tuin. In de ruime zithoek zijn de oude ahorn vloerdelen hergebruikt voor de vloer, lambrisering en de ombouw van de erker. Het hout komt ook terug in de op maat gemaakte keuken en vormen de fronten van de kasten en lades. Aan de buitenzijde van de serre komt een grote pergola met harmonica schaduwdoek.

van Keulen Ontwerp + Triboo: Clean Tech Delta

van Keulen Ontwerp + Triboo: Clean Tech Delta

HappiEoffice + Triboo: Clean Tech Delta

In dit kleinschalige kantoor worden verschillende functies samengebracht, zo kan er regulier gewerkt worden aan een bureau, de stilte op worden gezocht in de kleine akoestische kubus ToobeWelcome. Tevens is er voldoende plek op het podium om te kunnen vergaderen aan de circulaire tafel. Op de wanden is volop groen toegepast voor een aangenaam werkklimaat. Voor de verlichting is gekozen van circulaire verlichting van Triboo.