Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft”.

Stel je voor: je bedrijf gaat verhuizen of jullie willen eens iets anders met jullie bedrijfsinterieur. Je laat je huidige interieur eenvoudig uit elkaar halen en bouwt met de bouwstenen die je nu hebt, snel en voordelig een compleet nieuw interieur. De kosten zijn minimaal en er is geen onnodig afval.

Wat eerst een tussenwand was, worden nu acht bureaubladen. Van de stoelen maak je in een handomdraai een trap en van drie tafels maak je eenvoudig een klein podium. Zo ben je extreem flexibel en heb je veel minder materialen (en dus geld) nodig.

Dit is een geheel nieuwe manier van omgaan met een interieur. Vloeren, binnenwanden en meubels van duurzaam hout (CLT) zijn steeds opnieuw te gebruiken. Je interieur is eigenlijk een soort lego waar je eindeloos nieuwe variaties mee kunt maken.

Een interieur moet in de eerste plaats comfortabel en sfeervol zijn, ook bij bedrijven. Daarom worden de houten elementen op basis van jullie smaak en behoefte vormgegeven. Deze stevige basis kan desgewenst aangevuld worden met sfeermakers als tapijt, verlichting, raambekleding en planten. Uiteraard zijn ook deze sfeermakers waar mogelijk herbruikbaar en eerlijk zoals wol, katoen, vilt, bamboe, jute, hennep of gerecycled glas en plastic.

De voordelen die dit biedt zijn legio:

  • Nauwelijks tot geen toxische stoffen in je bedrijf; dus vitalere medewerkers.

  • Een prettige omgeving door de prettige sfeer, goede luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en akoestiek.

  • Minimale impact op het milieu.

  • Na een eenmalige investering kun je jaren vooruit met de bouwstenen die je gekocht hebt.

  • Je kunt eindeloos variëren in de indeling en samenstelling van je interieur.

  • Je duurzame beleid wordt heel concreet en tastbaar.

Je zou kunnen zeggen dat je op deze manier een ‘double duty interieur’ realiseert: comfortabel en sfeervol, maar ook maximaal verantwoord voor de omgeving en gezond voor de gebruiker. Medewerkers en klanten vormen het hart van jouw bedrijf; zij krijgen met dit interieur een gezonde, productieve en creatieve plek die meebeweegt met de tijd.

Herbruikbaar

De producten die gemaakt worden van de bouwstenen zijn 100% herbruikbaar. Je kunt ze zelf steeds opnieuw gebruiken of je levert ze aan het einde van de gebruiksduur bij ons in en krijgt de restwaarde terug. Wij maken van deze onderdelen nieuwe producten en zelfs als dat niet meer gebeurt, is er geen sprake van afval. De restmaterialen zijn namelijk volledig ecologisch en biologisch afbreekbaar.

Full service

Het liefst zorgen wij ook voor de (af)bouw en afwerking omdat het juist daarbij nog wel eens misgaat. Hout dat met de verkeerde lijm bewerkt wordt, kan vaak niet meer opnieuw gebruikt worden en met de verkeerde verf haal je alsnog toxische stoffen in huis. Daarbij nemen we je zo alle zorg uit handen en maak je maximaal gebruik van onze expertise op dit gebied.

Vraag een gesprek aan!

van Keulen Ontwerp

Hoefslag 10

6681 TL Bemmel (GLD)

Nederland

 

B.A Registered Interieurarchitect