(bron; DEZEEN, foto Delfino Sisto, project door Legnani en Alessandro Saletta van DSL Studio)

Hopelijk heb je het er goed van genomen, even lekker niets of juist die dingen bijwerken waar je anders nooit aan toe komt. En nu weer aan de slag….

Deze maanden bieden veel terugblikken op de afgelopen periode met mooie overzichten van ” het best gelezen” en de ” mooiste verbouwing” …een greep uit onze keuze aan terugblikken op “het beste van…”. Wat inspiratie aan het begin van ’22 om samen weer mooie en duurzame plannen te maken:

Yellowtrace mooiste kantoren en woningen of als je liever alles ziet Yellowtrace

Archello de meest gebruikte kantoor stoelen

De Architect de meest gelezen artikelen

Hommes studio internationaal de meest geliefde projecten

DEZEEN een overzicht op het beste van ’21 ; met als absolute favoriet; Dezeen’s top tien met bomen in huis

Architizer : the best of….

DEZEN

Hopelijk heb je wat inspiratie uit de voorgaande links opgedaan?! De reden dat de Dezeen link onze favoriet is komt omdat het natuur en goed ontwerp met elkaar combineert. Vaak is er bij een ecologisch ontwerp het ontwerp ondergeschikt en ziet er alternatief uit en niet erg sprekend.

Deze(ens) gedachte komt mooi overeen met onze visie om interieurs en ruimten te ontwerpen die zo duurzaam zijn als haalbaar maar ook nog een aantrekkelijk tot in lengte van dagen: Double Duty Interieur.

 

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.