Milaan.

Zoals iedere grote beurs heeft ook Milaan, Milan design week van 18-23 April, een versnippering van merken en concepten verdeeld over de stad. Ondanks dat ecologisch ontwerpen en circulariteit nu volop in de belangstelling staan is het zeker niet mainstream. Wij zijn er niet bij maar voor al die mensen die wel gaan, op deze beurs vind je een aantal partijen met wie wij graag zaken doen, zeker een bezoekje waard:

 
FRIENDS OF THE SEA, FRIENDS OF THE EARTH
Galleria Passarella, 1 Milan
Exhibition and webinars on sustainable furniture
 
Vorig jaar in juni zijn we tijdens three days of design in Kopenhagen ook naar zo’n off-site beurs geweest, Circular Furniture Days. Hieruit hebben we veel waardevolle contacten opgedaan, zie ook het eerdere bericht over Kobenhavn.
 

#recycle #hergebruik #kantoor #office #doubleduty #eco #feelgood #duurzaam #interiorarchitect #binnenhuisarchitect #circulair #karton #duurzaam #sustainable #hout #wood  #cirkelstad #vankeulenontwerp #reuse #bottomup #biophylic #socialcapital #lohas

 

 

 

En voor de koningsgezinden onder ons, een link naar de speech van Maxima gisteren tijdens de opening;

https://www.wonen360.nl/article/9521927/dit-was-de-speech-van-maxima-bij-masterly-the-dutch/?utm_medium=email

circulaire bar solareis
Een van de meest circulaire spelers in meubelland

Biophillic Design is overal terug te vinden.

Groen, groener, groenst…

Zo zou iedere woontoren ontworpen moeten worden! Veel groen heeft veel voordelen voor warmte, uitstraling en beleving.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.