Lokale styling, agenda en nieuws uit Milaan

Terwijl in Amsterdam GLUE volop bezig is, is Milaan net afgesloten. Op deze link zie je een hoop nieuws en weetjes uit Milaan.

Voor ons lokale project Solareis wat volgende week geopend wordt, de vulling t.b.v. de accessoires direct uit de polder geoogst; pluimen en gedroogd materiaal. In de gebruikte potten i.c.m. het groene kantoor is dit net de touch die het afmaakt.

Voor de styling dank aan mijn lief en voor het ophangen heeft Bram zich weer in het zweet gewerkt.

Deze opdracht is vooralsnog het meest duurzame en circulaire kantoor wat we gerealiseerd hebben, binnenkort meer over welke producten en materialen we hier allemaal hebben toegepast.

Bedenken is mooi aan ons vak maar de uitvoer heeft toch altijd iets extra’s; dan komt alles bij elkaar! Super om te zien! Nu het écht zijn eindpunt nadert ben ik wel heel benieuwd hoe je het vindt?

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.