Keukens.

Van onze klant in het altijd mooie Brabant hebben we de vraag gekregen om de kleine keuken die ze hebben te verbouwen en geschikt te maken voor het te realiseren sociale restaurant. Het ontwerp voor het sociale restaurant hebben we inmiddels al klaar liggen. De wens voor het restaurant is er al enige tijd en de ruimte wordt inmiddels vrijgemaakt zodat deze plannen ook door kunnen gaan.

Het kleine kantoor naast de keuken zal plaats maken en dat zal uiteindelijk de warme keuken worden. In deze ruimte herplaatsen we alle meubels en apparatuur die reeds aanwezig is. Dit vullen we uiteraard aan, zodat de capaciteit vergroot wordt.

Bouwkundig moeten er een aantal aanpassingen worden gedaan. De vloer moet een coating krijgen, een kleine doorbraak is nodig tussen het kantoor en de huidige keuken. Daarnaast wordt de huidige pui van het kantoor hergebruikt voor de bouw van de nieuwe uitgiftebalie.

Op deze manier proberen we alles wat er is te hergebruiken en aan te vullen waar nodig. Uiteraard kijken we daarbij altijd naar de meest duurzame oplossingen en producten.

Binnenkort meer over dit restaurant en de daarbij horende vraagstukken en onze oplossingen.

Duurzaam. Tijdloos. Lohas.

#recycle #hergebruik #kantoor #office #doubleduty #eco #feelgood #duurzaam #interiorarchitect #binnenhuisarchitect #circulair #karton #duurzaam #sustainable #hout #wood  #cirkelstad #vankeulenontwerp #reuse #bottomup #biophylic #socialcapital #lohas

 

 

 

circulaire bar solareis

De huidige spoelkeuken kan geheel blijven zitten. Scheelt weer een hoop werk. 

Deze zijde van de keuken krijgt meer bergruimte boven de wastafel.

Van het kozijnhout wordt straks de nieuwe uitgiftebalie gemaakt.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.