It takes two to tango

 
Een mooie opdracht heeft alleen maar de kans iets geweldigs te worden als je daar ook de ruimte en het vertrouwen bij krijgt. We trachten verantwoording te nemen op de punten waar we dat afspreken en doen wat we zeggen. Maar ervaart iedereen onze mix van duurzame creativiteit met no-nonsense aanpak dan ook zo? Dus ben ik bij het lezen van onderstaande review naast dankbaar voor het fijn samen doorlopen traject ook trots te lezen dat waar voor ons alles klopte dat ook voor de opdrachtgever gold. En zo’n match tref je zelden, immers It takes two to tango:

” Als SolarEis zetten wij hernieuwbare energieopslag systemen in de markt. Ons nieuwe kantoor moest dan ook een hernieuwbaar, lees circulair, karakter krijgen maar daarbij ook een werkplek vormen die anders is dan anderen en waar men graag komt om te werken en te ontmoeten.

Na wat speurwerk zijn wij bij van Keulen Ontwerp terecht gekomen. Het verhaal van Hubert paste precies bij wat wij voor ogen hadden. Hubert heeft al onze collega’s betrokken in het ontwerp. Wensen, wat wel en wat niet, etc. Uiteindelijk is er een ontwerp gekomen waar we allemaal even aan moesten wennen, het is nu eenmaal niet wat we hadden en geen standaard kantoor. Maar het eindresultaat, wat onder begeleiding van Hubert is gerealiseerd is fantastisch.

Vroeger gingen we naar klanten toe en nu nodigen we onze klanten uit voor een bakje koffie bij ons op kantoor. En iedereen die binnen komt valt de mond open en zegt, zo dit is wel even iets anders. Ik hoorde van de week een klant zeggen, ” het voelt als een huiskamer m.a.w. Hij voelde zich thuis.” En dat komt niet alleen door de persoonlijkheid van onze collega’s maar zeker ook door de inrichting van ons kantoor. We zouden het zo weer doen met Van Keulen Ontwerp.”

(aldus Harm Flintrop directeur en mede eigenaar Solareis Benelux)

Boven en onder beelden van de verschillende fases in dit project waar je soms als opdrachtgever best je bedenkingen over zou kunnen hebben. Maar met een rotsvast vertrouwen in de uitkomst is daar nooit met een woord over gerept…

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.