Iedereen doet wat.

De wereld is aan het kantelen, alles moet bewuster en beter doordacht. Duurzaamheid staat meer en meer voorop en we proberen hierbij allemaal ons steentje bij te dragen. Zonnepanelen op het huis, een warmtepomp, van het gas af, biologisch of vegetarisch eten. Misschien douche je bewust wat kouder en korter, kies je vaker voor het openbaar vervoer of is de auto inmiddels volledig elektrisch. 

Voor Solareis hebben we bewust gekeken naar materialen en hoe deze toe te passen. Geheel in het gedachtegoed van Solareis is de keuze gemaakt om circulair aan de slag te gaan met het ontwerp van het kantoor. Vrijwel alle materialen zijn hergebruikte materialen die weer een nieuw leven krijgen: bureaubladen van beton triplex, geïmpregneerd hergebruikt balkhout voor de podia en een circulair tapijt zijn de basis voor dit nieuwe groene kantoor. 

Het vele groen in het kantoor is niet alleen goed voor de luchtkwaliteit, maar heeft ook bewezen dat de mensen die er werkzaam zijn gelukkiger en daardoor ook efficiënter zijn. 

Kortom bij dit mooie project doen wij ook wat!

Solareis doet wat!

Van Keulen Ontwerp doet wat!

Iedereen doet wat!

Kijk op iedereendoetwat.nl hoe ook jij kunt bijdragen!

Kijk op vankeulenontwerp.nl wat wij nog meer doen!

 

 

Spot on Media bij Solareis Benelux BV

 

circulaire bar solareis

Foto’s: Foto Mireat, Project Solareis Benelux

 

circulaire bar solareis

Work in progress… 

 

Wil je ook een plan? Klik dan hier:

Wonen

Werken

Je kunt ons hier volgen:

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.

Contactformulier

Bent u particulier of bedrijf