Al jaren houden wij ons bezig met interieurs die voelen als een warme jas; comfortabel, stijlvol en op het lijf gesneden. In de loop der tijd kwam steeds meer het besef dat we met z’n allen wel erg veel consumeren en hiermee de wereld onnodig vervuilen.

Onze overtuiging is dat duurzaamheid een diepere laag geeft aan een ontwerp. Het toepassen van ecologische en hergebruikte materialen geeft een ruimte meer bezieling en zorgt voor een gezondere atmosfeer. Het werd onze missie om steeds meer mensen te inspireren om in hun woon- en werkomgeving duurzaamheid en bewust leven te omarmen.

In de bouw bestaan enorm veel keurmerken voor duurzaamheid en het wordt er niet transparanter op. Wij zijn daar niet zo van. Wij geloven in nuchtere eenvoud. Met een interieur van hout creëer je eenvoudig een aangename sfeer en hout is van zichzelf duurzaam.

Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan het concreet maken van onze ambities. We presenteren dan ook met trots onze Ozo Interieurs: een robuuste basis van hout, aangevuld met duurzaam textiel, groen en accessoires.

Een betere keuze bestaat wat ons betreft niet. Kijk op deze pagina voor het hele verhaal.

 

Van Keulen Ontwerp
Hoefslag 10
6681TL Bemmel
info@vankeulenontwerp.nl