Voor iedereen die wel eens met ons gewerkt heeft, wij volgen trends maar zoeken meer naar de tijdloze indeling met een aanpasbaar gebruik. Modulair in opbouw en demonteerbaar. Maar vlak trends ook niet uit, ze beïnvloeden ons zeker. Ons huis was zelden zo belangrijk als nu. Dan is het wel zo lekker als je huis comfortabel en gezellig is. En dat zie je terug in de woontrends voor 2021: organische vormen en zachte materialen. 
De afgelopen jaren was alles stoer, zwaar en robuust. Denk aan de industriële trend met zwart staal, dikke aanrechtbladen en grote, robuuste tafels. De laatste tijd zie je als reactie hierop de Scandinavische stijl: alles wordt lichter, luchtiger en simpeler. Ook de recente Japandi-stijl sluit hierop aan. Wat we in 2021 zien, zijn meer ronde en zachte vormen. Van banken tot bijzettafels: alles krijgt een meer organisch karakter.
De meeste huizen zijn van zichzelf nogal hoekig. Meubels en accessoires met organische vormen kunnen het beeld verzachten. Overdrijf het niet; juist de combinatie maakt het sterk. Een strakke bank met een rond kleed of een ronde eettafel gaan bijvoorbeeld prima samen. Onder die ronde eettafel staat een rond kleed dan trouwens wel weer beter dan een vierkant kleed. Mix en match erop los!

 

In deze tijd van overzichtjes waarin teruggeblikt wordt op 2020 krijg je er van ons ook eentje maar dan om naar uit te kijken, opvallend is dat je ook in de aankomende architectuurrealisaties meer ronde vormen ziet:

Ben je van plan om te verhuizen maar je weet niet of het huis wat voor je is?
Wil je net wat meer ruimte in huis?
Wil je verhuizen maar vind je niet de juiste doelgroep voor je woning?
We kunnen je daarbij helpen met een eenvoudig plan. Ik vertel je er graag meer over.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.

Contact