Even voorstellen!

” Hi, ik ben Joya Osayi. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Ulft. Voor mijn stage in het tweede jaar van de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie academie zocht ik een plek waar ik meer kon leren over duurzaam ontwerpen. Bij van Keulen Ontwerp ben je dan aan het goede adres. Ik heb zin om veel te leren van Hubert en zijn bedrijf. En ik kijk er erg naar uit om mezelf verder te ontwikkelen als ontwerpster. “

Dat klinkt veelbelovend. Regelmatig hebben we hier een stagiaire zitten omdat het goed bevalt om de nieuwe generatie ontwerpers (tijdelijk) onder onze vleugels te hebben. Joya gaat vanuit haar opleiding, waar ikzelf ook voor werkzaam ben in de rol van accountmanager stagebedrijven, met scans aan de slag. Hiermee ontwikkelt zij een visie over hoe duurzaamheid hier wordt toegepast, hoe het kantoor optimaal functioneert etc. Een leuke taak wat aan twee kanten werkt. Joya leert hierdoor het bedrijf kennen en wij kijken eens door de frisse blik van iemand anders naar onze eigen toko! En daarna vol aan de bak met duurzaam ontwerpen…

Kortom welkom Joya en laten we er een leerzaam en leuk half jaar van maken.

Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.