En we gaan door….

Het leeuwendeel van de verbouwing zit er op! En dat terwijl het personeel tussendoor gewoon aan het werk is bij onze opdrachtgever… Wat liep het goed en wat hebben we veel werk verricht in de laatste 4 weken.

Dit nieuwe double-duty interieur krijgt inmiddels al aardig vorm. Het ontwerp en onze duurzame keuzes komen mooi samen in dit kantoor.  Al het oude tapijt is inmiddels verwijderd en vervangen door nieuw circulair tapijt van Tarkett & Desso. Zo liggen ook de mooie hexagon tegels inmiddels in de hal en zitten ze zelf tegen de muur! Op deze manier kunnen we de twee verdiepingen op een speelse manier met elkaar verbinden.

Om geheel circulair bezig te zijn en tegelijk een hands-on verbinding met de klus, hebben we archiefkasten omgebouwd tot scheidingskasten die naast de werkplekken komen. We hebben gebruik gemaakt van de plafondplaten die uit de hal zijn verwijderd en hebben ze dezelfde kleur gegeven als de gekleurde muren van de kantoorruimtes. Zo helpen de kasten ook aan de akoestiek en hebben de werknemers voldoende afleg/opbergruimte bij de werkplek.

Qua verlichting hebben we het grootste deel herverdeeld en opnieuw aangesloten. Slechts een paar kapotte spots zijn vervangen voor nieuwe wall-washers die het tapijt op de muren aanlichten. Voor de nieuwe pendelarmaturen is gekozen voor kartonnen lampen van Kartent. Hier staan ze nog in de doos, maar binnenkort laten we zien hoe ze er bij hangen en de ruimtes verrijken.

In de komende weken worden nog de puntjes op de I gezet met onder andere: nieuwe jaloezieën voor alle ramen, enkele nieuwe circulaire meubels, beplanting en een stylingsronde.

Uiteraard houden we je op de hoogte van dit mooie project!

Eco + Feel-good = Double Duty

 

#recycle #hergebruik #kantoor #office #doubleduty #eco #feelgood #duurzaam #interiorarchitect #binnenhuisarchitect #circulair #karton #duurzaam #sustainable #hout #wood  #cirkelstad #vankeulenontwerp #reuse #bottomup #biophylic #socialcapital

 

 

 

circulaire bar solareis

Het tapijt ligt er inmiddels overal in… Een neutrale grijze basis met opvallende kleurvlakken.

Oude archiefkasten + oude plafondplaten in een nieuwe kleur = Een mooie kast voor naast de werkplek.

Waar zouden de kartonnen lampen nou in zitten?

Hexagon vloertegels op de vloer, maar ook op de muur, een speels patroon dat beide verdiepingen met elkaar verbindt. 

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.