Duurzame balie.

Bij dit notariskantoor hebben we inmiddels al veel aangepakt, de muren zijn geschilderd in krijtverf, circulair tapijt heeft het oude versleten tapijt vervangen, plafondplaten zijn gedeeltelijk vervangen.

Maar wat doe je met vaste elementen die niet vervangen worden? Hoe geef je deze elementen een tweede leven? De balie is een element dat op de plaats blijft, maar wel een nieuwe uitstraling verdiend.

Het gestyleerde lijnenspel van de oude balie past niet meer bij de nieuwe uitstraling van het bedrijf en moet dus rustiger worden. Dit hebben we gedaan door de balie recht te trekken en te voorzien van een neutrale uitstraling door middel van hout. Aan de voorzijde is het logo uitgefreesd en voorzien van LED verlichting voor een extra uitstraling. Tevens is de prullenbak verwerkt aan de voorzijde van de balie. Het hout wordt nog gedeeltelijk geschilderd in monocoat.

Bovenop de balie blijven de (schuif)ramen zoals ze blijven, behalve dat ze voorzien worden van nieuwe bestickering. Dit betekend dat er omheen gewerkt moet worden met het hout, door het eiken in stroken te zagen, wordt ook dit mooi afgewerkt zoals te zien is.

#recycle #hergebruik #duurzaam #interiorarchitect #binnenhuisarchitect #duurzaam #sustainable #hout #wood #hsb #insert #binnenhuisarchitect #cirkelstad #vankeulenontwerp #reuse #bottomup #biophylic #socialcapital #lohas

 

 

 

circulaire bar solareis

Een wereld van verschil, het hout geeft een frisse nieuwe uitstraling.

De balie wordt als het ware ingepakt in het nieuwe hout, gebruik maken van de bestaande constructie, maar een nieuwe uitstraling.

Nieuw meubilair en een strakke nieuwe afwerking van de balie.

Met een kleine passtrook tussen het glas wordt de bestaande glasplaat mooi ingepakt.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.