Duurzaam bedrijf met een duurzaam interieur

Voor het nieuwe kantoor van SolarEis was de vraag om een zo circulair en duurzaam mogelijk kantoor te ontwerpen. Van Keulen Ontwerp zette door middel van hergebruikte materialen een solide basis neer – voor een spannend kantoor in een verder doorsnee open ruimte.

De wens van de opdrachtgever was tevens om gebruik te maken van tweedehands en refurbished meubilair voor het aankleden van het kantoor – wat tot een mooi eindresultaat leidde. Daarnaast realiseerde Van Keulen Ontwerp door middel van duurzame en ruwe materialen een uniek en stoer interieur, dat na het gebruik zo weer terug kan naar de tweedehands bouwmaterialenhandel.

Lees meer van dit artikel op de site van PI – Vakblad over interieurarchitectuur en interieurproducten.

Door hoogteverschillen te maken krijg je ruimte om te spelen met de vloer, zoals hier een zitkuil.
Draaibare groene wanden i.v.m. de glas-bewassing.
De tafel uit de collectie van Fabrikoos geleverd door Cantor en gemaakt door TheNewMakers; ieder onderdeel is naleverbaar.
‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’ Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.