Dobberen op de grachten in Amsterdam

Op uitnodiging van #TWOWork en #Artifort werd ik samen met een aantal vakgenoten onder begeleiding van een gids langs alle architectuur schoon op de eilanden geloodst en ook nog een stukje oud Amsterdam.

Eerst werden we in de Designpost op de hoogte gebracht van alle noviteiten van #Artifort maar ook de andere aanwezige huurders als #Eikelenboom verlichting en #Arco kwamen aan bod.

Een waardevolle middag waar een gezellig bijeenkomst van geïnteresseerden bij elkaar kwam met een juiste mix aan vakinhoudelijke kennis:

Dank Ingrid en Emiel van #TWOwork en #Lande #Artifort!

…via de houthavens…

…langs de botanische tuinen

…langs de gevels van Booking.com van Ben van Berkel…

…en het Jakarta hotel (absolute aanrader van Prefab hotel met volledige Bamboe afwerking) …

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’ Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.