In de markt leven veel sentimenten als het op duurzaamheid aankomt. Een veel gehoorde is dat mensen niet weten waar te beginnen. Wij zijn vanaf medio 2005 met die stappen bezig en inmiddels is de markt ook zover om het breed te dragen. Om de eerste stappen te zetten in circulariteit en natuurlijke materialen toepassen kunnen we jou en je organisatie verder helpen maar ook kijken hoe we zaken misschien radicaal anders kunnen inzetten. Immers een goed kantoor draagt bij aan een beter functionerend bedrijf!

Volgens de ladder van Lansink is niets doen het beste. Daarna komt het hergebruiken van materialen omdat daar het minste energie mee gepaard gaat. Daarom passen we veelal in onze projecten gebruikt materiaal toe en dat kan dan weer een ronde mee. In het onderstaande filmpje leggen we uit hoe dat in zijn werk kan gaan; 

Momenteel zijn wij bezig met een aantal marktspelers inzake circulariteit een platform op te zetten om oogsten en toepassen van materialen beter op elkaar af te stemmen, laat het vooral weten als je op de hoogte gehouden wilt worden!

Daal je verder op de ladder van Lansink dan ontkom je er soms niet aan om nieuwe materialen toe te passen in je project. Als je dit doet dan is de wens om het met schone hergroeibare materialen te doen. Maak het ook modulair van opzet, zodat ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Dit heeft geleid in het ontwikkelen van een tweetal producten:

OZO

Van een bio-based materiaal een afbouw systeem maken wat er in voorziet om kantoren en ruimten in te delen in zowel het platte vlak, als in de hoogte. Volledig in hout, schoon en modulair. Hierdoor wordt het mogelijk het kantoor veel effectiever te gebruiken en is de kwaliteit van de werkplek geborgd. Neem een kijkje op onze site en bekijk alvast het filmpje hier onder:

De plafondkast

De plafondkast! Klein behuisd en meer berging zonder een verhuisbeweging te hoeven in te zetten, de plafondkast biedt de oplossing. Geheel in Re-board vervaardigd, daardoor oersterk en licht van gewicht. Dit meubel is via de post te versturen maar ook in het werk gemonteerd en al verkrijgbaar! 

Wij nodigen je graag uit voor een circulair overleg of komen bij jou op locatie kijken hoe we samen de volgende stap voor jouw bedrijf kunnen maken. Horen het graag van je!

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’ Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking. Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.