Consultancy

In de loop der tijd hebben wij veel kennis verzameld op het gebied van duurzame interieurs. Deze kennis delen wij graag om steeds meer mensen te inspireren om in hun woon- en werkomgeving duurzaamheid en bewust leven te omarmen en hier volop van te genieten. Op kantoor gaat het om zoveel meer dan alleen het Nieuwe Werken, Covid19 heeft hier de laatste jaren ook een rol in gespeeld. 

We delen onze kennis met onze ontwerpen, maar ook door het opleiden en begeleiden van studenten en het delen van onze kennis via presentaties, publicaties en sociale media.

Voorbeelden van adviezen

  • Hoe voer ik gebruikte materialen zo duurzaam mogelijk af?

  • Welke materialen voor vloeren en wanden zijn het meest duurzaam?

  • Hoe zorgt een interieur voor maximaal welzijn van mijn medewerkers?

  • Hoe zorg ik voor een goede luchtkwaliteit?

  • Hoe kan mijn interieur maximaal bijdragen aan een goede klantbeleving?

  • Hoe laat ik mijn interieur aansluiten bij mijn merk en unieke eigenschappen?

Wil je meer informatie of heb je interesse in een presentatie, workshop of advies? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen.

 

Co-creatie

Bij het ontwerpen van een interieur is het werken in co-creatie met de gebruikers een goed idee. Zo ontstaat een interieur waar iedereen zich goed voelt en optimaal kan presteren en dat een breed draagvlak heeft.

We hebben een eigen methode ontwikkeld om de wensen, gewoontes en kenmerken van jullie interieur systematisch en secuur in kaart te brengen.

Dat gaat ongeveer zo:

Stuur ons een mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

De benefits

 

Duurzame, goed doordachte werkplekken hebben veel voordelen. Zeker als het interieur samen met de gebruikers ontworpen wordt. Zo blijkt het ziekteverzuim lager te worden (tot wel 30%), worden mensen productiever, voelen zij zich gezonder en gelukkiger op hun werk en worden creativiteit en betrokkenheid vergroot. Logisch gevolg is dat deze blije collega’s loyaler zijn en dat het makkelijker wordt om nieuw talent aan te trekken. 

 

Vraag een gesprek aan!

van Keulen Ontwerp

Hoefslag 10

6681 TL Bemmel (GLD)

Nederland

 

B.A Registered Interieurarchitect