Bedrijven bereid meer te betalen voor duurzaam kantoor

Duurzaamheid draagt bij aan welzijn medewerkers en draagt bij tot hogere productie, meer talent werving en minder ziekte uitval. Huurders willen daar ook meer aan uit geven, lees het artikel hier op vastgoedjournaal.

Maar naast het maken van een  goed ontwerp waarin ieder zijn werk optimaal kan doen en in contact staat met groen (wetenschappelijk bewezen verbeteringen), hoe ga je nou om met hergebruik en circulariteit? Wij houden onze ecologische footprint zo klein mogelijk. Dat doen we zo:

  1. We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten en kijken niet verder dan Europa, liefst Nederland. Hoe dichter bij hoe beter.

  2. We maken hergebruik van wat er al is en vullen aan met duurzame producten van hoge kwaliteit.

  3. Hout is voor ons de basis; waar nodig gebruiken we gerecycled staal.

  4. We bieden alleen stoffen aan van producenten die zich verbinden aan de REACH-verordening. Deze Europese regeling verplicht aangesloten bedrijven om het gebruik van gevaarlijke chemicaliën in kaart te brengen. Daarnaast hanteren we Well- en BRE(EAM)-richtlijnen.

  5. Toegepaste materialen zijn hergebruikt, herwonnen en circulair.

Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.

Bedrijven bereid meer te betalen voor duurzaam kantoor

Voor de oplettende lezer, het bovenstaande kantoor gaan we weer oppakken nadat de uitvoeringsplannen een tijdje stil hebben gelegen. 

Binnenkort meer over hoe en met welke producten we dit kantoor van Lingewaerd notarissen gaan voorzien van een mooie make over, waarbij de verbouwing grotendeels achterwege blijft. Maximale effort om toch zoveel mogelijk van het oorspronkelijke ontwerp gestand te houden zonder muren uit te breken; een mooie uitdaging! 

 

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.