Een interieur is er vooral om jou een comfortabele plek te bieden waar je je goed voelt. Maar daar houdt het voor ons niet op. Wij vinden een interieur pas echt waardevol als het naast comfort en sfeer ook een bijdrage levert aan een schonere wereld. Dat noemen wij een Double Duty Interieur.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Duurzaamheid is hot. Dat een duurzaam interieur ook erg stijlvol en betaalbaar kan zijn, is nog niet zo bekend. Er komen razendsnel nieuwe materialen en merken op de markt die circulair zijn, CO2-neutraal, volledig afbreekbaar of 100% natuurlijk. Met deze duurzame materialen wordt je interieur niet alleen duurzamer, maar ook gezonder voor jou. Bijvoorbeeld doordat er minder toxische stoffen en meer zuurstof in de ruimte zijn. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en delen onze kennis graag met jou.

Interieurarchitectuur

Onze roots liggen bij het ontwerpen van interieurs. Vanuit onze diepe overtuiging dat we beter voor onze wereld en onszelf moeten zorgen, hebben we een sterke focus op duurzaamheid. Samen met jou gaan we voor een double duty interieur. Hiermee word niet alleen jij blij, maar ook je omgeving.

Architectonische vormgeving

Soms zoek je meer dan alleen een interieurontwerp. Ook in dat geval denken we graag mee: bij veel van onze ontwerpen kijken we ook naar de buitenkant van een pand. En in sommige gevallen ontwerpen we zelfs het gehele pand, uiteraard kijken we dan naar een duurzame manier van bouwen en vormgeven zodat jij tevreden bent van buiten tot binnen.

Consultancy en producten

Wil jij duurzamer wonen of werken? Het valt soms niet mee om de juiste keuzes te maken. Welke materialen zijn nu echt goed? Wat doe je met de spullen die je niet meer gebruikt? Hoe zorg je voor een schoner binnenklimaat? Wij helpen je graag met deze keuzes. Ook bieden we duurzame producten aan of verwijzen we je door naar bedrijven die voorop lopen op dit gebied. Kijk op de Advies en Consultancy pagina’s en de verschillende product pagina’s voor meer informatie.

Wil jij je huis aanpakken of ben je op zoek naar een zakelijk interieur? Maak dan hieronder je keuze.

Vraag een gesprek aan!

van Keulen Ontwerp

Hoefslag 10

6681 TL Bemmel (GLD)

Nederland

 

B.A Registered Interieurarchitect