Bovenstaand een beeld van de maple plywood chairs en table die ook van boven prachtig zijn….

Op uitnodiging van Fritz Hansen en #Twowork ( Ingrid Bronkhorst en Emiel Barten ) mocht ik met een aantal andere gasten, Avelien ThobenNikki MastenbroekJuhn Feenstra, mijzelf en Rutger van Oldenbeek naar Kopenhagen afreizen om daar het 150 jarig jubileum van #fritzhansen mee te vieren en en passant onze kennis van dit merk en haar belangrijkste ontwerpers wat opvijzelen. En hoe!

Naast het paviljoen waarin 150-jarige jubileum letterlijk vorm heeft gekregen in een prachtig simpel belijnde setting, was het ” circulair furniture days” event waarbij diverse merken ook op andere plekken in de stad vertegenwoordigt waren. We hebben fantastisch mooie ontwerpen en producten kunnen zien en voelen. Heerlijk gegeten en gedronken met ons reisgezelschap. En de mooie Deense hoofdstad te voet en per boot samen ontdekt.

Tevens hebben we een aantal werken van Arne Jacobsen bezocht, met o.a. het SAS hotel, zijn eigen woning, beach-resort en benzine pomp, wat was het smullen van op en top design! 

Kortom Kopenhagen was een succes, goed gezelschap en veel mee mogen maken in een fantastische stad! Dank hiervoor aan #twowork FRITZ HANSEN en 

København farvel! 

 

…en daarnaast was het op veel plekken ook letterlijk smullen! (met wederom een blik in de keuken😉)

 

Met een blik in de keuken van Fritz Hansen; wat in Denemarken nog een rijker verleden heeft dan in Nederland! Maar liefst 1 op de 3 huishoudens heeft iets van Fritz Hansen in huis en dit gaat vaak van generatie op generatie. Daarnaast zijn de nieuwste ontwikkelingen ons ook getoond. Goed te horen dat hun ambities op het gebied van duurzaamheid hoog liggen en hier ook concreet snelle stappen gezet worden.

Het paviljoen in de binnentuin van het Designmuseum Danmark waar ’s avonds ook de feestelijkheden waren.

Overal in de stad doorloopjes naar… Design.

Op de boot een mooie trip langs de prachtige bouwwerken van Kopenhagen; hierboven het Royal Danish Playhouse. 

…en houd onze instagram in de gaten voor meer tips en info over ontwerpen en materialen.

‘ Laten we er samen voor zorgen dat de wereld mooi en leefbaar blijft.’

Neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibiliteit, goede akoestiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard. Like, deel of commentaar….graag!!

Ik wil een plan:

Wonen

Werken

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan het zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.vankeulenontwerp.nl voor het aanvragen van meer info.